Thursday, May 19, 2011

KASIH SAYANG

Lama x menulis di blog ... bz betul sekarang .. mummy nak share pasa/l perasaan dan kasih - sayang ..
perasaan adalah satu rasa yang mmg x bole ditipu .. dia selalunya datang ikhlas dari hati bila ada rasa barulah wujudnya kasih sayang  ...betul ka org cakap perasaan tu dtg x kira masa .. tak kira siapa ? camana kalau  dengan kaum sejenis ... salah ker ?kalau tanya mummy mummy jawab tak salah bergantung pada cara kita mengatasi nya ...
Camana pulak dengan isteri orang yang tiba - tiba ada persaan sayang pada  lelaki lain ? mmm rasa nya pada zaman sekarang banyak yg berlaku begitu kan ...kalu ikutkan hukum berdosa .. dan mmg seseorg isteri itu x sepatutnya ada perasaan dengan org lain selain suami sendiri ....subhanalllah ... macam - macam hidup dan kehidupan kita sekarang dah terlalu lali dengan alam dan terlalu pelik ... isteri keluar berkerja ..suami kat umah jaga anak ... yang si suami pulak tunggu saja si isteri kuar rumah mulalak cal sana sini .. nak kuar bercinta ....

perempuan yang jatuh cinta dengan perempuan .... itu semua bermain dengan perasaan.. kadang - kadang kawan karib sendiri yg bertahun - tahun kita berkawan tiba - tiba bercinta dengan suami kita ... dimana silap kita ?


pokok pangkal nay berbalik pada cerita tadi kasih sayang megatasi segalanya.. korang rasa ...???

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....