Thursday, July 21, 2011

MY LAST COFFEE IN HAWLETT PACKARD

Here the days come. MY LAST COFFEE IN HP .gone a miss the coffee  ( :-) .. today my last day with all HP frenz ...esspecially frenz in fonterra account .. going to miss u all ... started in feb13 , 2009 by that time kita orang berdua me and Aidi .. sama - sama lapor diri same date ... this my 1st job in IT .. memang zero pasal IT nih ... langsung x tahu aper - aper .. but big thanks to Kudin (aisa) yang jadi sifu aku masa tu ..... but before that tak lupa  to say thank you to Mr sarshi yang bring me in to HP and also my friend Eddy ( abg fizi ..hikhik...)and big bos !! Mr Chin ... tq so much ..
Talking about working with HP .. in 2 years ++ .. acctually this team  ader macam - macam hal masa mula - mula masuk aritu .. al maklumlah .. ( everywhere is the same) tapi bila dah lama - lama kat sini dah rasa macam close to all ... sharing  everthing a happy time and hard time as well .. Mr Harjit as our SME  yang  acctually orang sangat nampak garang ... but ... ok lah x la garang sangat  pun ... hehe .. tq harjit .. happy working with u ..ok here nk story sikit pasal karektor  staff - staff kat sini yang x boleh dilupakan ...

Chin  - understanding bos tq chin ...
Eddy - frenz and in the same time  tempat meluahkan rasa tidak pusa hati ( sorry eddy .. hihi)
Harjit - Frenz and bos yang cakap banyak ... pok pet pok pet ... but  kalau xder sunyi gak ...
Kudin - Adik and frenz .. yang sedang mencari jodoh .. jgn malu - malu kudin nanti lambat dapat jodoh
Nizam - Nadia hubby .. tapi sekarang dah kat philips acct ... very helpful.. tq nizam
Nadia - Ni pun adik and kawan yang sekarang dah naik pangkat .. tahniah nadia
Aidi - Ni kawan yang mmg banyak cakap ... Mr joker kat dalam fonterra ... tq aidi for being frenz...
Lyaa - Sugan wife .. tq lyaa be my frenz .. send my regards to sugan..
Kovin  - frenz yang dulu nya x cakap banyak tapi sekarang ..dah banyak mulut ... happy  to have u as a frenz
Chee Kuan : Chinese man  orang kuat UAP yang dah promoted ... congrats frenz..
Tommy : This hansome guy .. hahhaa... tq tommy for being frenz as well
Mun kit : A cameraman in fonterra acctually ... happy get know u man ... :-)
Specky  : Ahmad .. frenz and suara yang paling kuat kat fonterra .. hihi ..
Chai Shin : sweet gurl in fonterra ... diet everything ... :-) no cake no choclate
Sazrul : new frenz in fonterra ... happy  to have u as frenz.. sgt loyarr buruk..
Indra  / Micheal : Asia team ... happy working with u all . all the best guys..
Damian : hahha this silent man ... tq for belanja papa rich today !!!
Fahmi : A new frenz and x sangka lak bole jumpa org satu kampung dalam fonterra ...
and The last  once ...........
Apit ... : tq pit .. jadi adik yang mendengar cakap  kikiki.. no gossip group anymore .. ops.... ( '', )

** have a good time with u all  .. a happy moment for 6th place in Amizing Race HP  best giler masa tu walaupun dah pancit .. tahniah pada yang dah promoted to new title.. ( naik pangkat beb !!). soooooooooo.......... apa - apa  pun u guys rock !!! peace no war ...

ops !! sorang lagi  kawan .. Kishen ... dah resign before me ... nice to have u also kishen ...

@@ wish me all the best in new job ...

4 comments:

  1. Fruit’s health benefiting properties are because of their richness in vitamins, minerals, micro-nutrients, pigment anti-oxidants.
    Mr Phenq

    ReplyDelete
  2. How about we investigate a case, so you can perceive how this plays out, all things considered.
    top steroids Australia

    ReplyDelete
  3. want to know the real benefits and risks associated with testosterone boosting
    Mr Steroids

    ReplyDelete
  4. some details may differ from lender to lender. And there are hundreds of lenders in the market today that offer these bad credit loans.Quick Payday Loans

    ReplyDelete

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....