Friday, April 1, 2011

BERSAMA MUMMY FARIDAH

Salam semua , Hari ni mummy nak share tentang Hajat Hot mummy ..

Mummy Faridah Bt Mahzir , Umur 39 tahun ,dia da problem ngan ovari..tah pe tah..tp bkn cist...jumaat lepas masuk spital sbb demam yg panas. mula suspek denggi.pehtu paru2 djangkiti kuman. so Mummy Yati Zukry atas rasa belas kasihan esok nak pergi menziarah dan kami ader beli Air Alkali yang di suggestkan oleh Mummy Cahaya Sepi mummy Yati Wakil Dari HMG Kedah ke HOSPITAL SULTANAH BAHIYAH untuk menziarah dan mengikut cerita mummy Yaty dia dah semakin ok dan dah bertambah sihat Tq juga pada Mummy cahaya yang rekemenkan air alkali tu semoga hajat dan sedekah yang tak seberapa dari HMG dapat meringankan sedikit bebanan Mummy Faridah .... Insyallah ..

** Jom lah kita sama - sama doakan agar mummy faridah cepat sembuh insyallah ..

No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....