Friday, April 1, 2011

INTAI - INTAI MUMMY AMALINA

Mummy Amalina adalah diantara yang terawal Join Hot Mummy Group dan dai cuma seorang surirumah dengan anak perempuan yg comei ''Baby B '' Tapi Mummy Lina ni busy memanjang sebab dia aktif dengan Online bussiness ...macam - macam bisnes dia buat esspecially yg berkaitan dengan kecantikan ...
Tu lah kan Mummy - mummy sekarang semakin advance kat umah pun boleh buat duit silap - silap pendapatan  mumy Lina ngalah kan org berkerja kan ... Thump up untuk mummy Lina ... sebenarnya ramai kat dalam group ni yg berbisnes semua buat online sho .. sekaran jadi trend ruper nyerr ... baguskan mummy - mummy sekarang ??

 Mummy Lina Join Contest PJJ  dengan beraninya .. sanggup bersusah payah nk turun kan berat badan yg paling terharu HMG jadi pembakar semakan .. insyallah moga - moga mummy lina  menang dalam contest nanti ..

kalau sesiapa yg berminat gan bisnes mummy lina boleh  klik    - http://www.babytomeimall.blogspot.com 


mummy doakan mummy lina dan mummy - mummy yang online bussiness akan lebih berjaya dan dilimpahi rezeki ... amin



1 comment:

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....