Friday, April 22, 2011

INTAI - INTAI MUMMY NANA

Kata orang berkawan dan berkenalan dalam internet x akan kekal lama  kata orang juga internet ni sekadar mengisi masa lapang .. untuk suka - suka . Mummy kenal dengan Mummy Nana masa tu kalau x salah Mummy Nana baru ada anak seorang kami berkenalan dari zaman friendster pastu tukar ker myspace .. bila orang sibuk - sibuk dengan Facebook mummy pun create lah facebook .add lah kawan yang dikenali dulu termasuk lah mummy Nana ... dulu mummy nana letak zurina pastu nana faizal sekarang sejak - sejak dengan HMG  dah tukar lagi Mummy Nana ..hihi .. kami x pernah berjumpa asyik chatting dalam internet tapi banyak kitaorg share ..(opss..secrett x bole tahu )bila hot mummy group wijud mummy Nana diantar aorang terawal yang join the group dan selepas tu after few years dan sekarang mummy nana dah anak 3 kami berjumpa 1st masa mummy nana jual jubah  masa tu kalau x salah last year 2010 dalam bulan 11 camtu .. pastu sekarang selalu lah pulak berjumpa .. netball sama- sama dan selain dari tu Mummy Nana org kanan HMG dia pen pegerusi HMG sekarang .. alhamdulilah .. hubungan persahabatan ini berkekalan dan dapat berkongsi seala suka dan duka .. dihrap lepas ni  semua mummy - mummy kat dalam HMG akan berkekalan dan boleh jadi lebih rapat lagi ....


ps: Mummy Nana ... i like u as my frenz .. thanks for being  together -gether hihihihi

6 comments:

  1. mummyanna..bestnya..bila la kite2 nak jumpe plak ek..

    ReplyDelete
  2. tq mummy lina ....mummy tims bila kita nk jumpa .. jom jom ...

    ReplyDelete
  3. hehe.. glamor girls?... or glamor ladies?.. mane lebih sesuai? teringin gak nk jumpe mmy-anna..

    ReplyDelete
  4. yatt : marilah kita daating bersama ....

    ReplyDelete
  5. tu le.. insyallah ada rezeki kita jumpa..

    ReplyDelete

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....