Saturday, April 9, 2011

HOTZ MUMMY GALA GLITZ - JULY 16th

HOTZ MUMMY GALA GLITZ  perancangan telah teratur cuma menunggu harinya sahaja komiti - komiti untuk Gala Glitz sudah  bersedia dan tahu  tugas masing - masing  insyallah kalau tiada rintangan  semua mummy- mummy dari serata negeri akan bertemu malam itu ..

perancangan untuk mengundang majalah - majalah perempuan untuk membuat liputan pada malam itu nak biar mummy glamour malam itu , Mummy Anna sangat - sangat berharap agar malam itu semua - mummy dapat enjoy puas - puas dan yang paling penting rasa dihargai ...

Fesyen show pun ada malam tu dari Mummy Dianne .. kalau xder aral melintang  model - model nya dikalangan hot mummy juga ... bersemangat betul mummy dianne menjayakan fesyen show nyerr .. jom kita sama- sama berdoa agar segalanya berjalan lancar k.
Untuk mummy yang ada bakat terpendam .. boleh juga perform malam tu kasi kecoh sikit ada pulak mummy yang nak berdangdut lagilah seronok kan ...2 artis undangan  telah bersedia untuk malam itu  dengan lagu - lagu yang dirancangakan .. acara game dan juga penyampaian  hadiah untuk contest ''mummy and kids look a like''dan contest ''perlansingan Jarak Jauh ''

Akhir sekali apa yang Mummy Anna Harapkan agar segalanya berjalan lancar .... insyallah

2 comments:

  1. Wah! hot2 mama mesti glamour abih time event ni

    ReplyDelete
  2. jom jom farhana mari kita berkampung ... mummy - mummy berjumpa mmg kecoh lah kan ...

    ReplyDelete

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....