Sunday, April 24, 2011

NETBALL WITH HOT MUMMY


Semalam 23 april 2011  - 2nd time layan netball gan hot mummy group best juga bila dah selalu kuar peluh ..tapi kali ni mummy anna slow sikit paha sebelah kanan ni sakit jerr pas dari amazing race aritu ... wallahawei... x nak hilang - hilang lagi ...bercerita pasal netball semalam kitaorg main kat kemlatihan  tentera darat jalan semarak dekat dengan mindef tu ... arrangement by mummy CT zuraida ...(Kapten) walaupun masa mula ulang - mula warm up tu ader yang tercedera samapia patah tulang kaki ..namun yang lain tetap teruskan juga .. ada muka - muka baru juga semalam ... sangat best ..penat nak mampus tapi siok la...bila selalu ada aktivity sukan macam ni baru kita tahu yang kita kena selalu exersice kan..kalau jarang - jarang semput la jawabnya.... syukur ada HMG dapat la mummy beraktif balik kalau tak sedar- sedar tulang dah reput ...





**excited waiting for next aktivity 

No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....