Saturday, January 29, 2011

INTAI - INTAI MUMMY AYU


Semalam mummy tidur rumah cousion .. sebab nak bagi anak anak main pool ..swimming puas - puas ..tapi anak mummy yang sulung tu xnak join pasal katanya ader kawat di sekolah so diatumpang tdo umah kawan baiknya tasya.. (anak mummy Ayu ) sebelum mama pergi umah cousion mummy tu singgah lah hantar anak mummy dulu ..masa tu terjumpa dengan mummy Ayu ..wahhh.. mummy Ayu betul2 dah slim.. dan nampak lain ... Setahu mummy ..mummy ayu dah berenti kerja sejak - sejak join produk beautiful ni .. best kan dapat jadi bos sendiri alhamdulilah ...Satu lagi hari ni bila mummy Intai - Intai Fb mummy Ayu ternampak gambar mummy Ayu dalam album Charity Bazaar ..whh tengok tu ader banting gambar mummy Ayu yang dulu dan sekarang ..Tahniah ya mummy Ayu .. mummy doakan agar mummy ayu sentiasa sihat dan bertambah rezeki ..amin 


ps* Kalau nk tahu rahsia yang selebihnya .. carilah Mummy Ayu

No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....