Friday, January 28, 2011

INTAI _ INTAI MUMMY SURI

Hi  mummy - mummy semua ini slot baru dalam hot mummy ...


Hari ni mummy MC .. demam ngada- ngada sikit ..hehe blaik dari ambil anak sekolah mummy singgah g klinik ambik MC dan ubat sekali dah 2-3 hari mummy asyik flu ajer   malam jer badam sejuk macam nk demam ..tapi doktok cakap xder aper2 demam biasa saja .. alhamdulilah ...balik dah pukul 3  buka jer facebook banyak nyer comment dalam facebook yang sedang menunggu mummy online .. Windu jugak pada mummy kan ..hehehe .ok mari kita cerita pasal intai - intai mummy hari ni ..
 mummy arini nak intai - intai mummy Suri ..bila buka jer wall mummy suri wahhh mummy suri upload gambar dia masak makan untuk hari ni ... fuhhh sedap nyerr lah ..yang paling mummy tak tahan tu tgk pekasamm aduss mana bleh tahan sedap tu kalau tiap hari mummy suri yang masakan nak pulak gemuk mummy ..sedap taww .. masakan mummy suri simple jer ...PEKASAM GORENG , SAYUR  &  TELUR DADAR  .. 
cu kuplah buat air liur ni meleleh ...Tq ya mummy suri sebab sudi share menu mummy hari ni ....


No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....