Monday, February 7, 2011

BUAT MUMMYS TERSAYANG

assalamulaikum semua ,

salam sayang buat semua mummys.. 1st sekali terima kasih yang tak terhingga sebab sedar tak sedar dah hampir 300 org ahli dalam group kita ..syukur .. arini mummy rasa macam nk menitik air mata bila terbaca semua komen- komen kat dalam wall hot mummy ..wall hot mummy hari ni tersangat lah busy.. support dari korang semua yang tersangat mummy hargai ... syukur ..

Mula - mula dulu bila buat group ni hanya sekadar suka2 menambah kenalan dan bertukar pendapat , tips dan cerita..tapi hari ni x sangka Hot mummy dah bertambah hot dan macam2 aktivity yg kita rancangkan ...Tq so much

(ayat sedih la pulak .:-( ...hehehe.). selamat datang kedunia hot mummy ..kita jadikan iainya landasan untuk membantu semua mummys kat luar sana ....semoga wakil- wakil yang dilantik akan sama - sama bantu semua mummy- mummy dalam group ni ..insyallah ...



No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....