Wednesday, February 9, 2011

INTAI - INTAI MUMMY Khairul Nisha

Jom Intai Mummy Shasha


Dah lama mummy tak usik laman intai - intai ni ..so arini mummy nk share pasal mummy shasha atau nama dalam  facebook Khairul Nisha Kushin ., mummy shasha  ni tokey besar sebenarnyer ..(hehe) ERIESYA SPA , mummy shasha muda lagi tapi dah jadi tokey besar dan satu lagi yang special pasal dier ..dier tak sombong dan sangat peramah ..dulu mummy penah buat event bengkel kecantikan dan masa tu mummy shasha ader sponser sabun spa untuk semua participant .wahh best  
          Harap - harap event kita sekali lagi ni  ader lah sponser dari eriesya spa.. insyallah ..selain dari tu mummy shasha pandai dan tahu cara buat sabun nanti bila kita berkesempatan kita buat bengkel belajar buat sabun ..ok ...buat mummy shasha harap akan sentiasa success bersama kerja, anak dan suami tersayang ..





No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....