Monday, March 21, 2011

1st Gathering HOT MUMMY

Syukur alhamdulilah akhirnya segala yang dirancang berjalan dengan lancar .. tanggal 19 March 2011di Putra Hotel KL.. itu 1st gathering HOT MUMMY GROUP .. walaupun x ramai sangat yang datang tapi tetap meriah ..lebih kurang 20 orang - mummy - mummy yang hadir  sungguh meriah  ,
Mummy samapi 12.10 terlambat sedikit masa sampai mummy yang lain dah sampai sedang menunggu .kesian terpaksa menunggu organizer event ,,heheh sorry eik .. then kita org  dah dibooking kan tempat untuk 20 orang . masing - masing duduk dan berborak sementara menunggu ada 5-6 orang lagi yang belum sampai .. seronok sebenarnya dapat berkenalan dengan semua mummy - mummy dan yang paling penting tak ada rasa segan silu .. semuanya sama .. syukur .. lebih kurang 1.00tghari  kami memulakan majlis dengan beramah mesra dengan lauk pauk ( makan lerrr) makan kenyang - kenyang  hari ni hilang semua diet..

at 2.00 start small meting .. perbincangan tentang plan Hot mummy Group , Mummy ader buat kata - kata aluan .. cewahhh ..hihi menerangkan tentang hot mummy yang akan didaftar sebagai pertubuhan yang sah .. megadakan aktiviti sukan , charity dan macam - macam lagi termasuklah gala dinner yang akan diadakan bulan July 2011 nanti  ( insyallah ) harap  masa Gala Dinner nanti ramailah mummy- mummy yang akan hadir .
walaubagaimana pun selepas Buffet lunch ni akan dimulakan dengan majlis bacaan yasin . dan mummy yang nk tumpang buat kenduri arwah pun boleh lah nanti .. tarikh masih lagi belum ditetapkan ... insyallah sebelum gala Dinner ....
kemudiannya  majlis diteruskan dengan pelantikan  ahli jawatan kuasa  ...
perlantikan akan diumum kan oleh setiausaha majlis nanti .. tunggu ya
itu saja yang mummy boleh bercerita sedikit tentang 1st gathering hot mummy yang sangat meriah ...

hotz mummy




seisi memperkenalkan diri 




akhir sekali Mummy - mummy yang berbisnes mulalah memperkenalkan produk masing - masing .. ader yang bayak produk kesihatan , makeup dan macam- macam lagi .. meriah sangat ..

ps : kat sini ader gambar masa gathering tapi kalau nk tgk banyak lagi kena tgk dalam facebook queens mummy ...

No comments:

Post a Comment

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....