Tuesday, March 22, 2011

INTAI - INTAI MUMMY ALIA

ALIA CHINTAMANIK   tu nama mummy alia dalam facebook .. mummy baru ja kenal mummy Alia single mummy  yang membesarkan anak dengan bisnes yang sangat menarik .. menjahit manik kalau tengok sentuhan mummy Alia  ... mummy sangat - sangat kagum ..rasanya kalau nak menjahit manik mesti ada kesabaran .. teliti .. dan seni .. kalau suruh mummy hihihi jadi macam satu baju tu lah setengah jalan .. rupanya bisnes menjahit manik ini satu bisnes yang pendapatan yang agak lumayan ... sehelai baju boleh mencecah ratusan ringgit ...kalau ader rezeki nanti kita minta mummy Alia buat kelas jahit Manik untuk kita semua..Insyallah ..



ps:Ucapan untuk mummy Alia ... semoga bisnes mummy bertambah maju bole sponser mummy baju sepasang kan kan kan ...all the best mummy Alia

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. thank you so much mummy anna ... terharu mummy alia dengan entry ini ... terima kasih di atas doa dan segala2nya ... perkenalan yg singkat buat mummy rasa dekat dengan mummy anna ..dekat dengan hot mummy group ... syukur alhamdulillah ...semoga persahabatan ini berkekalan hingga ke akhir nyawa ....amin yarabbal alamin ... hidup HMG!!!

    ReplyDelete

HP IN MEMORY ....

Hot Mummy Group

Assalamualaikum dan Salam sejahtera ,

Saya Mummy Anna Founder untuk Hot Mummy Group , dan Queens Mummy (FB) pertama sekali terima kasih yang tak terhingga buat kawan - kawan dan follower Hot Mummy Group dan Queens Mummy tanpa anda tak adalah group ini .
Disini saya ceritakan sedikit tentang lakar belakang saya ..saya mummy pada 3 orang anak ..berkerja dan dalam masa yang sama meguruskan bisnes kecil kecilan ..mempunyai suami yang penyayang san sentiasa memberi sokongan atas segala kerja dan apa saja yang saya lakukan ...

Tujuan Hot Mummy ditubuhkan adalah untuk bertukar- tukar pendapat , menambah kawan - kawan dan dalam masa yang sama megeratkan silatulrahim .. moga segala yang diimpikan akan menjadi kenyataan aminn....